glorious regalia

Best play ever, man.

nothingmajor:

In each edition of Dossier, Nothing Major pulls classified profiles from our ultra secret cache of files and posts them on the Internet. This week, it’s Travis Joseph Meinolf—a San Francisco weaver currently based in Berlin. Meinolf who has collaborated with Max Lamb and contributed to Kai Althoff’s Whitney Biennial installation in 2012. (via Dossier: Travis Joseph Meinolf / Action Weaver / Features / Nothing Major)

nothingmajor:

In each edition of Dossier, Nothing Major pulls classified profiles from our ultra secret cache of files and posts them on the Internet. This week, it’s Travis Joseph Meinolf—a San Francisco weaver currently based in Berlin. Meinolf who has collaborated with Max Lamb and contributed to Kai Althoff’s Whitney Biennial installation in 2012. (via Dossier: Travis Joseph Meinolf / Action Weaver / Features / Nothing Major)

1 month ago

cabinporn:

Stealth Barn - an 800-square-foot structure in Norfolk County, England with interior clad in OSB wood particle board by Carl Turner Architects.

Photographs by Tim Crocker and Jeremy Phillips.

really-shit:

APH80 - ÁBATON

Compact portable house designed by Spanish design firm Ábaton.

ÁBATON has developed the ÁPH80 series as a dwelling ideal for 2 people, easily transported by road and ready to be placed almost anywhere. The proportions are the result of a thorough study by our architects’ team so that the different spaces are recognizable and the feeling indoors is one of fullness. It is a simple yet sturdy construction made of materials chosen to provide both comfort and balance. ÁPH80 embodies the principles and objectives of ÁBATON: wellbeing, environmental balance, and simplicity.

ÁPH80 has 3 different spaces measuring 27 sq mt (9x3): a living-room/kitchen, a full bathroom and double bedroom. Its gabled roof is 3,5mts high indoors. Most of the materials can be recycled and meet the sustainable criteria that ÁBATON applies to all its projects. It blends in with the environment thanks to its large openings that bring the outdoors inside. The use of wood throughout the building not only adds calmness and balance but it is also hypoallergenic. The sourced wood comes from regulated forests (will regrow to provide a wide range of other benefits such as further carbon storage, oxygen generation and forest habitat).

(via showpony-adventures)